Mitől lesz valaki jó szakács?

Mitől lesz valaki jó szakács?Kell valami különleges ahhoz, hogy valakiből kiváló szakács legyen. Mert hiába minden gyakorlás, valahogy ez az a szakma, amelyet teljesen tanulás által nem lehet elsajátítani. Persze elengedhetetlen a gyakorlás is, ne értsen senki se félre! De mégis, kell valami plusszal még rendelkeznie a jelentkezőnek, aki egy komolyabb étterembe akar szakácskodni Székesfehérváron. Mert odáig a történet egészen egyszerű, hogy valaki megtalál egy megfelelő székesfehérvári munkahelyet némi keresgélés után. Mert jó szakácsokat az év minden pontjában keresnek már a nagyobb városokban. De csak azok fognak igazán jól fizető és különleges munkát találni maguknak, akiknek nem csak a diplomájuk van meg a szakmához, hanem a gyakorlatuk és az érzékük is. Mert ez a szakma, bizonyos körökben ténylegesen egyfajta művészetnek számít. Ezért alapvetően csak annak érdemes rálépni komolyabban a szakácskodás útjára, aki érez magában ambíciót, elhivatottságot és tehetséget is. Mert nem lesz egy könnyű út annyi bizonyos!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.